logo1

 

ISTORIJAT BRENDA

Severna Nemačka počinje da usvaja vanvremenski šik u svom životu. Žive boje, duh, poštovanje tradicije, originalnosti i doslednost ogledaju se u svakom našem satu, i ostalim modnim detaljima. Stil koji se ogleda savesnošću, individualnošću i različitim standardima kvaliteta, čini suštinu našeg brenda. Očuvanje pomorskih korena ogleda se u ekskluzivnom domenu proizvoda, koji nije rob brzo promenljivih trendova. To nam omogućava da kreiramo izuzetne i vanvremenske proizvode izborom pažljivo biranog dizajna. Iskreno i autentično – to je PAUL HEWITT.

SATOVI I MODNI DETALJI

Jezgro našeg brenda izgrađeno je oko jedinstvenih Sailor & Signature Line satova i naših pomorskih PHREPS & ANCUFF narukvica koje nude beskrajne mogućnosti sa kombinovanjem stilova. PAUL HEWITT proizvodi su svi ručno pravljeni i prolaze striktne kontrole – zato što je kvalitet ključan za sve ono što radimo. Shodno tome, svi naši satovi opremljeni su safir staklom otpornim na ogrebotine, kao i vrhunskim kvalitetom pokreta švajcarskog proizvođača RONDA. Svi naši satovi su vodootporni na 5ATM- atmosfera.

SATOVI – SAILOR LINE

 

Modno blago Severne Nemačke prisutno je u našoj Sailor Line kolekciji od januara 2016. godine. Ultra tanko čelično kućište od nerđajućeg (zlato/srebro/roze) okvira, savršeno je za minimalističo belo

NARUKVICE – ANCUFFS

 

Minimalističke, nautičke, i savršeno elegantne – savršen opis naših narukvica sa tipičnim  PAUL HEWITT sidro dizajnom. Dostupne u ion plated rose zlatnoj, zlatnoj i srebrnoj, svaka u tri različite veličine, od 55 do 65 mm.  Kombinovana sa drugim PAUL HEWITT proizvodima, ili kao ekskluzivan dragulj na vašoj ruci – ANCUFF obećava da ćete uvek biti izuzetni, ali nikada prenapadni.

NARUKVICE – PHREPS

 

Termin PHERPS sastoji se od skraćenice brenda “PH = PAUL HEWITT” i izraza “PREPPY”. Preppy stil je oličenje klasičnog pomorskog stila, i karakteristične igre boja.

Dostupne u čak pet različitih veličina, naše preppy narkvice pričvršćene su PAUL HEWITT sidrom. Savršen pratilac za svačiji ručni zglob i moderan dodatak našoj kolekciji satova. Ove prelepe narukvice karakterišu vrhunski kvalitet i dugotrajnost. Pristupačan i ekstravagantan dodatak svakom outfitu.

 

Ekskluzivni uvoznik za Srbiju “Crystal Time doo”